• 1 Veld Zaterdag man

 • Staf DVSA 1

  Functie Naam
  trainer/coach Jan van Dalem
  ass. trainer/coach Mark van Dalem
  assistent-Scheidsrechter Hamdija Rahmanovic
  verzorger(ster) vacant
  materiaal Gijs van Boeijen
  leider Hans Klopper
  leider Kees Willemsen
 • Programma

  Geen informatie

 • Uitslagen

  Geen informatie

 • Poulestanden DVSA 1 (0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat))

  Geen informatie

 • DVSA heeft ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. DVSA startte sterk maar de twee opgelegde kansen konden niet verzilverd worden. Een van richting veranderd schot in de 8e minuut zorgde voor een domper bij de mannen van trainer Jan van Dalem 1-0. SVF speelde veelal de lange bal en DVSA maakte de fout hierin mee te gaan. In de 34 minuut kopte Matthijs Veldhuis een corner op de lat. Elco van de Klift reageerde alert en tikte de bal van dichtbij binnen.1-1 Lang bleef deze stand niet staan want nog voor rust nam de thuisclub weer de leiding door een inschattingsfout in de DVSA verdediging 2-1.

  Na de pauze een ander DVSA. Een dosis inzet en goed voetbal resulteerde in de 52e minuut tot de gelijkmaker. Deze kwam van de voet van Bart Laponder. 2-2.

  DVSA nam het heft nog verder in handen en gaf deze niet meer weg. Het was Elco van de Klift die een vrije trap van Yoni van Aagten op waarde wist te schatten en zo de 2-3 binnen liep . Doelpuntenmaker van der Klift moest later met direct rood het strijdtoneel verlaten. In de 84e minuut maakte een schitterend schot van Yoni van Aagten aan alle onzekerheid een einde en bepaalde zo de eindstand op 2-4.

  ©Teus Jakobs, Voetbaleentwee.nl

  Kijk hier voor de foto's

 • DVSA is goed begonnen aan de competitie door Echteld met 3-0 te verslaan. Goed positie spel van DVSA deed de bal in de 18e minuut belanden bij Leo van Eem. Deze bedacht zich geen moment en haalde verwoestend uit vanaf dertig meter 1-0. De thuisclub speelde niet hoogstaand maar Echteld kon er ook bijzonder weinig tegenover plaatsen. Op de 1-0  ruststand in Amerongen was dan ook weinig op aan te merken.

  DVSA kwam goed uit de kleedkamer. De wedstrijd speelde zich af op de helft van de bezoekers en in de 54e minuut was het raak. Een goede voorzet  van Yoni van Aagten werd bij de tweede paal ingeschoten door Elco van der Klift. Niet veel later deelde de thuisclub de genadeklap uit aan Echteld. Het was Yoni van Aagten die het meest alert was bij een scrimmage in de doelmond van Echteld en de bal kon binnenwerken 3-0.

  Echteld probeerde het nog wel, zette de poort open maar van de geboden ruimte kon DVSA niet voldoende profiteren. Hierdoor kwam er geen verandering meer in de stand.

  Een goed begin dus voor DVSA die volgend weekend afreist naar Cothen waar men het opneem tegen SVF.

  ©Teus Jakobs, Voetbaleentwee.nl

  Kijk hier voor de foto's

 • Op een koud en regenachtig sportpark stond zaterdag de wedstrijd GVC-DVSA op het programma. Op papier een niet al te moeilijke uit-wedstrijd voor DVSA, niets bleek minder waar.

  Ondanks dat DVSA niet al te sterk aan de wedstrijd begon werden er toch twee grote kansen gecreëerd  Deze werden echter om zeep geholpen. GVC wist voor rust niet één keer een schot tussen de palen te lossen.

  Na de rust kreeg GVC wat meer grip op het spel van DVSA. De thuisclub  probeerde het wel maar was niet bij machte om een goal te maken uit het opgebouwde veldoverwicht. DVSA wisselde offensief om puntverlies de voorkomen. Met wat opportunistischer spel werd geprobeerd een goal te forceren. In de 88e min viel de beslissing.  Het was aanvoerder Reinder Busstra die, na een voorzet van Marcel van Dalem, op schitterende wijze het net wist te vinden 0-1.

  Niet goed wel drie punten moet de gedachten zijn geweest bij DVSA toen niet veel later het eindsignaal klonk.

  ©Teus Jakobs, Voetbaleentwee.nl

  kijk hier voor de foto's

 • Matthijs Veldhuis wil met DVSA naar de derde klasse

  Één jaartje HDS. Verder speelt Matthijs Veldhuis zijn gehele leven voor DVSA. Voor de dertiger beginnen de voetbaljaren te tellen. Vandaar dat de voorstopper beseft dat ?? wil hij ooit nog een keer in de derde klasse spelen ?? het dit seizoen moet gebeuren. " We zijn er in het verleden een paar keer dicht bij geweest via de nacompetitie maar konden het niet afmaken. Komende voetbaljaargang willen we met DVSA de stap maken naar de derde klasse."

  Op welke manier, rechtstreeks of via de nacompetitie maakt mij persoonlijk niet zo heel veel uit."
  Na een moeizaam bekerprogramma kwam DVSA afgelopen zaterdag goed uit de startblokken met een 3-0 zege op Echteld. " Het was een meer dan verdiende overwinning. Toch sluipen er momenten in de wedstrijd waarin we verslappen of onachtzaam zijn, dit moet eruit. Vorig seizoen heeft aangetoond dat kostbaar puntverlies er voor zorgt dat je met lege handen komt te staan."

  Vanaf April zagen de supporters langzaam maar zeker het vuur uit gaan in Amerongen. " Ja, de pijp was leeg. De selectie was te smal om de mutaties op te vangen. Nu zitten we ruimer in ons jasje qua spelers. De verwachting is dan ook dat we het lager vol gaan houden. DEV Doorn en VVA Achterberg zullen zich ook in de bovenste regionen melden is de verwachting. DVSA moet vooral alert zijn tegen ploegen die op ‘papier’ minder zijn. Dan heb je natuurlijk ook nog onze vrienden uit Elst. Altijd beladen potjes. Mijn overtuiging is dat we een mooi seizoen tegemoet gaan." Besluit de zelfverzekerde Matthijs Veldhuis tegenover Voetbaleentwee.

  ©Teus Jakobs, Voetbaleentwee.nl

 • Rode kaart kentering in wedstrijd van DVSA

  Een gelijk opgaande wedstrijd tussen Focus’07 en DVSA in de beginfase van de wedstrijd. Toen Matthijs Veldhuis in de 28e minuut de doorgebroken spits van Focus ten val bracht en met een rode kaart vroegtijdig de kleedkamer kon gaan opzoeken was de balans weg in de wedstrijd. De thuisclub profiteerde direct.

  Vanuit een corner en een goede aanval over de linkerkant wist de ploeg uit Culemborg binnen vijf minuten tweemaal het net te vinden. 2-0.
  In de 50e minuut werd de ongelijke strijd definitief beslist. Waar de Amerongers wachten op het fluitsignaal wegens een overtreding liet de arbiter doorspelen en dit zorgde voor de 3-0. Nadat Leo van Eem zijn inzet ver naast het net had zien gaan werd goed doorjagen van Elco van der Klift beloond met de 3-1. Focus’07 reageerde direct en bepaalde de eindstand op 5-1.

  De rode kaart en wat gemakkelijk weggeven van kansen zorgde voor een verdiende overwinning van Focus’07 was na afloop van de wedstrijd de analyse van de technische staf van DVSA.
  Zaterdag is er een mooie herkansing want dan komt Candia’66 op bezoek in Amerongen.

  ©Teus Jakobs, Voetbaleentwee.nl

  Kijk hier voor de wedstrijdfoto's

 • Voorstel van 4 wedstrijden schorsing voor DVSA speler Elco van der Klift

  Elco van der Klift heeft naar aanleiding van zijn rode kaart tegen SVF een schikkingsvoorstel van 4 wedstrijden ontvangen. Deze week zal het verweerschrift worden ingediend bij de KNVB. Wanneer de straf niet wordt verworpen of gereduceerd zal de aanvaller de derby’s tussen de Musketiers en DEV Doorn aan zich voorbij moeten laten gaan. Aanstaand weekend is er geen programma voor DVSA.  Musketiers- DVSA staat gepland op zaterdag 14 oktober.

  ©Teus Jakobs, Voetbaleentwee.nl

 • Musketiers won met 5-2 van DVSA. Deze overwinning betekende een gevoelige tik voor de Amerongers. Een zege overigens waar niets op af te dingen viel. Al vroeg in de wedstrijd was het Randy van Voorthuizen die met een fraaie kopbal Musketiers aan de leiding bracht. Ondanks dat de thuisclub de wedstrijd onder controle had keek het na een half uur spelen tegen een 1-2 achterstand aan. Cor de With werkte de bal in zijn eigen goal en Tim Willemse was voor DVSA trefzeker.

  Trainer Joop Vink zag dat er nog gerechtigheid bestond. Een schot  van Theo Drost sprong via de lat weer terug in het veld en werd door Bart de Bruin binnen gekopt 2-2.

  Musketiers toonde in het tweede bedrijf meer de wil om te winnen dan DVSA  en dit gebeurde dan ook. Het was wachten tot de 71e minuut voordat de thuisclub weer op voorsprong kwam door een doelpunt van Mark Roks 3-2. Hiervoor hadden Theo Drost en Bart de Bruin namens Musketiers al het houtwerk geraakt. DVSA bracht te weinig om nog een punt mee naar huis te nemen. Toen Theo Drost de 4-2 scoorde was het over. Ver in blessure tijd krulde Jordi van Laar nog de 5-2 binnen vanuit een vrije trap.

  Trainer Joop Vink was uitermate tevreden na afloop. " Ik ben niet alleen tevreden met de drie punten maak ook met de inzet die er vandaag door de Musketiers is geleverd. Dit maakt de overwinning lekker."

  ©Teus Jakobs, Voetbaleentwee.nl

  kijk hier voor de foto's

 • Enthousiast en onnauwkeurig zo zou je de eerste 20 minuten kunnen omschrijven. In deze beginfase was de thuisclub op een 1-0 voorsprong gekomen doordat Thijs Klopper werd gevloerd door doelman Dion van Toorn. Aanvoerder Leo van Eem schoot vanaf de stip feilloos raak. De gelijkmaker voor Candia’66 lag op de schoen van Dylan van Eldik en Raymon van Noort. Niet veel later voorkwam de lat een treffer van Tijmen Bos. DVSA kon hier een prachtige omhaal van Elco van der Klift tegenover zetten. Candia’66 keeper Dion van Toorn kwam vlak voor rust met de schrik vrij. Het uitkappen van Thijs klopper ging faliekant mis maar Leo van Eem vergat de opgelegde kans te verzilveren.

  Het was Raymon van Noort die na de pauze Richard Heise tweemaal bediende maar de bal verdween niet tussen de DVSA palen. Tijmen Bos was beduidend scherper in zijn afronding. De nummer 10 bleef rustig toen hij oog- in ?? oog verscheen met Justen Muller en niet veel later schoot hij onberispelijk de 1-2 binnen vanuit een corner. De bezoekers speelden in de tweede helft aanzienlijk beter als in het eerste bedrijf. Toen Vince Goldman een enorme verdedigingsfout van DVSA afstrafte was het gebeurd met het verzet van de thuisclub. Gezien de tweede helft boekte het jeugdige Candia’66 een meer dan verdiende 1-3 bekeroverwinning in Amerongen.

  ©Teus Jakobs, Voetbaleentwee.nl

  Kijk hier voor de foto's