• Wat natuurlijk al eerder naar buiten is gekomen en waar wij als DVSA zeer content mee zijn, is het aanblijven voor seizoen 2018-2019 van trainer/coach Jan van Dalem en assistent trainer/coach Mark van Dalem. Ook zal onze assistent scheidsrechter Hamdija Rahmanovic er nog een seizoen aan vastplakken. De overige invulling van de staf zal in de aankomende weken duidelijk worden.

  Tevens zijn er de afgelopen weken gesprekken gevoerd met een groot deel van de selectie, zij hebben aangegeven ook komend seizoen voor DVSA te willen uitkomen. De groei die DVSA momenteel doormaakt leeft enorm in de groep, waardoor er al snel een akkoord was met het grootste deel van de groep. De aankomende weken zullen er nog gesprekken gevoerd gaan worden met de laatste spelers.

  Tot nu toe bestaat de selectie voor seizoen 2018-2019 uit de volgende namen:

  Thom Wendling, Brian Bakkenes, Colin Brienesse, Elco van der Klift, Ronald Steunenbrink, Tim Willemsen, Yoni van Aagten, Leo van Eem, Bart Laponder, Matthijs Veldhuis, Nick de Jager, Reinder Busstra, Roy Meerwijk, Thijs Klopper, Adriaan van Viegen, Leon van Leeuwen

  Na de beenbreuk, die doelverdediger Justen Muller opliep in december 2017 bij VVA, twijfelt deze of hij komend seizoen weer op het veld wilt staan of zich op een ander vlak voor de club nuttig zal maken.

  Wij als DVSA hopen dat wij nog een aantal nieuwe spelers kunnen toevoegen aan bovenstaande lijst. Ook de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld deze zomer zal de vereniging zeker ten goede komen.

  Bestuur DVSA