• Update 30 augustus: Heb jij je al opgegeven? Zo niet doe dit dan voor 1 september aanstaande. Niet opgegeven, dan plannen wij je in bij de functies waar we nog mensen nodig hebben.

  Al ingevuld? Hartelijk dank, de planning van jouw diensten volgt zo spoedig mogelijk.

   

   

  Afgelopen jaar zijn we gestart om alle leden actief in te zetten als vrijwilliger, dit was een groot succes. Kleedkamers waren keurig schoon, de bar was goed  bezet. Wij zijn blij met dit resultaat.
  We zetten dan ook voor het nieuwe seizoen de lijn voort en zijn daarom weer op zoek naar een groot aantal vrijwilligers, want zonder vrijwilligers geen voetbal!  

  Het verrichten van vrijwilligerswerk is onderdeel van je lidmaatschap. Bij jeugdspelers kunnen het ook de ouders/verzorgers zijn die de vrijwilligersfunctie vervullen.

  Geef via onderstaand formulier aan voor welke functie jij je in wilt schrijven, ook als je dezelfde functie wilt houden als afgelopen seizoen.
  Vul het formulier voor 15 augustus in, hebben wij op 15 augustus nog niets van je gehoord gaan we er vanuit dat je geen vrijwilligerswerk wilt doen en wordt de € 75,00 vrijwilligersbijdrage via ClubCollect geïnd.

  Voor sommige functies is een maximum gesteld aan het aantal inschrijvingen, wil jij er zeker van zijn dat je jouw keuze kunt uitvoeren? Reageer dan snel.

  Vul hier het formulier in