• Al een tijdje niet gevoetbald maar begint het toch weer te kriebelen? Of heb je gewoon te weinig tijd om op zaterdag een balletje te trappen?

  Op vrijdagavond organiseren wij bij voldoende animo een gezellig potje voetbal. Op een klein veld (kunstgras) en ieder op zijn eigen niveau. Voor Jong en oud! Plezier staat voorop en na afloop is er de mogelijkheid om een gezellig drankje te doen in de kantine.

  Meld je nu aan in de whatsapp groep via deze link: https://chat.whatsapp.com/K37B8fj3IIqLezdF62dLXj.

   

  Wij willen de resterende maanden van dit seizoen gebruiken om op deze avond onderling een partij te spelen. Bij voldoende (structurele) animo willen wij ons gaan inschrijven voor een van de najaar competities van de KNVB 7x7 voetbal:

  Voor mannen die na hun 35ste het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen, heeft de KNVB 7x7 35/45+ voetbal opgericht. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed.

  Bij 7x7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. 7x7 voetbal wordt aangeboden in drie verschillende vormen; toernooi, reeks en competitie.

   

  7x7 voor- en najaarsreeks

  Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. Voor de voorjaarsreeks wordt er, indien mogelijk, een nieuwe indeling gemaakt en wordt er opnieuw gespeeld op vier vrijdagavonden.

  Kijk voor meer informatie:

  https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/21772/wedstrijdreglement-7x7-mannen--vrouwen-voorjaarsreeks-2020

  Ook worden er steeds meer 35+ of 45+ voetbaltoernooien georganiseerd waaraan wij kunnen deelnemen. Het 7x7 voetbal wordt steeds populairder in Nederland!

   

  Q&A

  Ik ben geen lid, moet ik contributie betalen? Vooralsnog niet, wij willen de komende maanden deze avond gratis aanbieden. Wanneer wij ons inschrijven voor een officiƫle competitie van de KNVB zul je (o.a. verzekeringstechnisch) wel lid moeten worden en contributie betalen. De hoogte van de contributie zal eventueel later worden bepaald.

  Ik ben nog geen 35 maar wil wel meedoen, kan dat? Zeker! Je bent van harte welkom. Pas als wij meedoen aan een officiƫle competitie heb je te maken met leeftijdsgrenzen.

  Ik heb niet veel ervaring met voetbal maar wil het graag proberen, is dat een probleem? Niet het presteren staat centraal maar wel het recreatieve voetballen. Je bent dus van harte welkom!

  Hoe hoor ik of het doorgaat op vrijdagavond? Wij willen proberen om vanaf vrijdag 10 april iedere week te voetballen (tot eind juni). Meld je aan voor de whatsapp groep via de link: https://chat.whatsapp.com/K37B8fj3IIqLezdF62dLXj.

  Hierin wordt aangeven of er gespeeld wordt en hoe laat.

  Kan ik douchen na afloop? We maken gewoon gebruik van de kleedkamers en verdere faciliteiten van DVSA, je kunt dus gewoon douchen.

  Wat heb ik nodig? Voetbalschoenen (eventueel kunstgras schoenen), scheenbeschermers en voetbal kleding (hesjes zijn beschikbaar bij DVSA).