• DVSA gaat samenwerken met fysiotherapie PMI Rembrandt en Workout Amerongen

  Met trots kunnen wij jullie melden dat DVSA met ingang van 1 november 2017 een samenwerkingsverband is aangegaan met Sport & Health Centrum Workout in Amerongen en fysiotherapie PMI Rembrandt.
  Onze verzorger DVSA1  Jeroen ten Voorde werkt als ook als trainer bij Workout. Samen met PMI kan hij geblesseerde spelers begeleiden om weer wedstrijd fit te worden. Ook is er voor teams de mogelijkheid om een keer binnen te trainen als de velden door sneeuw niet bespeelbaar zijn. Afspraken hiervoor lopen via de wedstrijdsecretaris.
  De verdere invulling met Workout wordt nog besproken. Hierbij kunnen we denken aan een speciaal pakket voor onze leden om in de winter- en zomerstop bij hen te gaan trainen. Zodra hier meer over bekend is zal daar nog een bericht over volgen.

  Op deze manier hopen wij onze leden ondersteuning bij blessures en continuïteit van de conditie te kunnen bieden.

  PMI Rembrandt is in 2000 opgericht als fysiotherapiepraktijk op de Rembrandtlaan in Veenendaal. In de jaren die daarop volgden, is de praktijk tot bloei gekomen en gegroeid tot zijn huidige formaat.

  Momenteel heeft PMI Rembrandt 15 therapeuten en drie locaties. In Veenendaal vindt u ons op de Synagogestraat en op de Kerkewijk en in Amerongen op de Industrieweg Noord 4C. Daarnaast hopen wij vanaf januari 2018 ons nieuwe pand aan de Kon Wilhelminaweg 85 in Amerongen te kunnen betreden.

  Alle fysiotherapeuten die bij ons werkzaam zijn, hebben een extra specialisatie binnen de fysiotherapie gevolgd of zijn hiervoor in opleiding. Wij bieden onder andere de volgende specialisaties aan: Sportfysiotherapie, Manuele therapie, fysiotherapie voor ouderen, echografie, schockwave, Dry Needling en fysiotherapie bij hoofdpijn (www.dehoofdfysio.nl)

  Wij zien uit naar onze samenwerking met DVSA. Ons doel is de spelers blessurevrij te krijgen en te houden. Elke maandagavond houdt onze fysio/manueel therapeut Niels een gratis inloopspreekuur aan de Industrieweg Noord 4C van 19:30 - 20:00 uur speciaal voor leden van DVSA. Je kan je hiervoor opgeven door een mail te sturen naar nvdschee@pmirembrandt.nl. Voor het maken van afspraak buiten het spreekuur om kan je bellen naar 0318-512548 of ga naar onze website www.pmirembrandt.nl