• Met ingang van het nieuwe seizoen 2019-2020 wordt Jan de nieuwe trainer van DVSA 1.

  Jan (de bats) is geen onbekende bij DVSA en heeft een ruime staat van dienst als speler en trainer. Als voetballer bij vv Veenendaal in de jeugd en als senior bij GVVV, Eemnes, DVSA en Merino's. Als trainer A1 en B-selectie van de Merino's, hoofdtrainer bij Musketiers, Renswoude en DVSA, en B-selectie trainer van GVVV. De laatste tien seizoenen was hij de assistent trainer A-selectie GVVV.
  Tevens was hij daar ook werkzaam als medewerker technische zaken jeugdafdeling.

  "De manier waarop ik werd benaderd door DVSA werd door mij als zeer warm ervaren. Ook de gesprekken waren zeer positief. Mij werd een duidelijk beeld gegeven omtrent de huidige situatie van de vereniging. Het deed mij goed dat het de vereniging goed gaat zowel bij de senioren als jeugdafdeling. Ikzelf kijk ook nog steeds met voldoening terug naar mijn jaren als voetballer en trainer van DVSA. Ik zie het als een uitdaging om wederom als trainer van DVSA aan de slag te gaan."

  Jan Diepeveen


  Het  bestuur en TC van DVSA is blij dat Jan het stokje van Jan & Mark gaat overnemen en zien met vertrouwen de samenwerking tegemoet.

 • 0100