• Woensdag 8 november was het ProTalents met een team getalenteerde Oranje spelers bij ons om te trainen en ’s avonds een oefenwedstrijd tegen DVSA 1 spelen. Onlangs hebben zij bij DEV Doorn gespeeld en deze maand hebben zij DVSA uitgekozen om te oefenen. Deze jongens / mannen komen 1x per maand vanuit het hele land bij elkaar om te trainen en te spelen. Het team is in de afgelopen periode 4x Europees kampioen en 3x 2e op het WK geworden. We zijn er trots op om dit team te verwelkomen op ons sportterrein.

    ’s Middags bij de training kon je al zien dat dit voor onze mannen een zware kluif zou worden. Alle spelers van het team gingen zo eenvoudig met de bal om.
    Bert had voor alle spelers, begeleiders en onze mannen ’s avonds een heerlijke pasta maaltijd verzorgd.
    De mannen moesten er tijdens de wedstrijd behoorlijk aan trekken, het tempo lag hoog maar dat was te verwachten met jongens die normaal gesproken uitkomen in teams uit de hoofdklasse t/m 2e divisie. De wedstrijd eindigde in een mooie stand 2-3.

    Het mooiste compliment was wel dat bij het afscheid nemen de jongens bedankte met dat zij nog nooit zo ontvangen zijn als bij DVSA. Dank je wel iedereen die zich hiervoor vrijwillig heeft ingezet. Een mooi stukje promotie voor onze club.

    Foto's