• 23 juni was het zover, voor de eerste keer bij DVSA het SUPERCUP 5x5 toernooi. Diverse teams uit de regio hadden zich ook aangemeld en er werd fanatiek gestreden om de 1e plaats. Traditiegetrouw was er goeie muziek, dit keer verzorgd door nigelandvito, lekker eten en een drankje.

  Na de wedstrijden was het ook tijd voor de diverse bokalen uit te reiken.
  Kristy Nieuwenburg, zij werd speelster van het jaar en niet alleen om haarvoetbaltalent maar zeker ook omdat zij er in slaagt iedere keer weer alle dames te enthousiasmeren en te motiveren.
  Yoni van Aagten werd gekozen als speler van het jaar, de prijs kreeg hij voor zijn inzet bij DVSA1 maar zeker ook voor zijn zeer actieve rol bij de activiteitencommissie.

  Vrijwilliger van het jaar!
  Dit jaar heeft het bestuur 5 kandidaten voorgedragen en aan de leden gevraagd hun stem uit te brengen. Maar liefst 400 keer is er gestemd en de vrijwilliger van het jaar is uiteindelijk GIJS VAN BOEIJEN geworden. Gijs staat altijd klaar voor de club als er even snel klusjes moeten worden uitgevoerd. Ook denkt hij mee als er ergens groot onderhoud moet worden gepleegd. Alle 4 andere genomineerde werden vervolgens ook nog in het zonnetje gezet.

  Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

  Tevens is er afscheid genomen van Ron vd Wulp als trainer van 2&3 en Bert Bouman als onze barman.

  Namens het bestuur willen wij alle vrijwilligers, die het mogelijk hebben gemaakt deze dag te organiseren, heel hartelijk danken. Zonder onze vrijwilligers is het niet mogelijk zo’n evenement te houden.

  kijk hier voor de foto's