Corona besmetting osv Amerongen

Deze week hebben wij het nieuws vernomen dat er een lid positief is getest op het COVID19-virus. We hebben begrepen dat er tijdens de bezoeken op onze locatie de richtlijnen vanuit het RIVM zijn gevolgd.

Over het algemeen verblijven sporters tijdens een wedstrijd of training niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van een andere persoon en ziet de GGD teamgenoten als ‘overige niet nauwe contacten’. Deze spelers mogen in dat geval blijven deelnemen aan wedstrijden maar moeten hun gezondheidssituatie goed in de gaten houden en thuisblijven zodra een van de door de overheid genoemde klachten optreedt.

We willen je nogmaals wijzen op de richtlijnen en je herinneren aan moment waarbij je soms wel langer dan 15 minuten dicht bij elkaar bent, zoals supporters langs de kant, omkleden in de kleedkamer en rust of voorbespreking. Houd jezelf en andere ook tijdens dit soort momenten aan de richtlijnen

Door deze situatie worden we allemaal op scherp gezet in de bewustwording dat het COVID19-virus dichtbij en nog actief is. Het is al vaker benoemd maar dit geeft des temeer het belang aan dat we ons moeten houden aan de richtlijnen die we hanteren binnen de locatie en ook elkaar moeten motiveren de richtlijnen van het RIVM te respecteren.

Bestuur osv Amerongen
#samenkrijgenwecoronaondercontrole