DVSA vs HDS

Ben jij er aanstaande zaterdag weer bij om DVSA aan te moedigen?

Aanstaande zaterdag staat ons vlaggenschip, onder leiding van hoofdtrainer William Bouman, voor een spannende confrontatie met onze voetbalburen uit Leersum: HDS.

Hoewel ons vlaggenschip geen gelukkig reeks kent, was de eerste ontmoeting met HDS een zeer spannende! In de laatste fase bleven de punten toch in Leersum, maar DVSA speelde een goede pot. Dat ruikt naar meer!

Dit keer kan ons eerste team ook weer rekenen op ondersteuning door een speler uit de jeugd! Deze week sluit Jonas Gerritsen aan bij DVSA 1. Jonas zal William voorzien van tips in de voorbereiding en zal het team ondersteunen tijdens de rust. De bal van de pupil van de week wordt deze week gesponsord door Schildersbedrijf Robin Ritmeijer uit Amerongen!

We hopen jullie allemaal zaterdag op de Burgwal te zien. Jouw aanwezigheid is van onschatbare waarde! De aftrap is om 14.30 uur in Amerongen.

Na de wedstrijd willen ook samen met jullie het seizoen gezellig afsluiten! Vanaf 16.30 uur gaat Dennis Posthuma er op de Burgwal een feestje van maken! Ben jij er ook bij??