DVSA vs Schalkwijk

Ben jij er zaterdag bij om DVSA aan te moedigen?

Geen winst voor de de ploeg onder leiding van hoofdtrainer William Bouman en assistent trainer Leo van Eem tegen Austerlitz. Zaterdag weer volop kansen in eigen huis!

Zaterdag ontvangt DVSA Schalkwijk op de Burgwal. De voetballers uit Schalkwijk bezetten op dit moment de vijfde plaats op de ranglijst, terwijl DVSA zich een aantal plaatsen lager aantreft. Een mooie uitdaging voor de jongens van William Bouman! DVSA 1 ontvangt voor de wedstrijd de nieuwe jassen, deze worden gesponsord door Pitch ERP uit Veenendaal en HooVos uit Amerongen. En in de ochtend is René Lukens van Albert Heijn uit Elst aanwezig voor de onthulling van het sponsorbord voor de sponsoring van de JO-14.

Maar naast het sportieve vertier is er nog meer te doen op de Burgwal. Voor de wedstrijd wordt het Feyenoord bord door een bekende oud Feyenoorder, Ben Wijnstekers, onthult en na de wedstrijd kunnen we ook weer een dansje wagen, want feest DJ André zal de dag nog extra sjeu geven.

Dus eerst de intocht van Sinterklaas en daarna als een speer naar de Burgwal voor een heerlijk middagje voetbal! De wedstrijd start om 14.30 uur op de Burgwal.

Alle reden dus om naar de Burgwal te komen! Ben jij er ook bij??