Gezocht: Wedstrijdsecretaris

We zijn met spoed op zoek naar een WEDSTRIJDSECRETARIS

Wat is het profiel van deze functie?

Als wedstrijdsecretaris kun je benaderd worden door andere verenigingen, TC-leden en/of trainers voor vragen omtrent de te spelen wedstrijden en het eventueel verzetten daar van. Ook stel je het wedstrijdprogramma voor de thuiswedstrijden samen en verwerk je dit in de administratie.

Afhankelijk van het aantal te verzetten wedstrijden, zul je gemiddeld een half uur per week bezig zijn met deze taak. Het is vooral belangrijk dat je bereid bent om vrijwel dagelijks je mail te checken, zodat je vrijwel direct kunt reageren als er een beroep op je wordt gedaan. 

Wil je iets doen voor onze mooie vereniging, ben je flexibel, actiegericht en bezit je goede communicatieve en administratieve vaardigheden, dan komen we graag met je in gesprek! Mocht je interesse hebben in deze functie, iemand weten voor deze functie of meer informatie willen hebben, neem dan gerust contact op met ondergetekende of één van de andere leden van het bestuur!

Dit is een functie waarvoor niet persé voetbalkennis voor nodig is en daarmee ook geschikt voor niet-voetballers, zoals ouders en/of verzorgers.

Iets voor jou? .. of ken jij iemand?

We horen graag van je.
Gert van Dalen, manager@osvamerongen.nl