Nieuwe bestuursstructuur

Ontdek het nieuwe elan binnen het samenwerkingsverband OSVA! Het is gebleken dat er een groeiende behoefte aan extra ondersteuning voor het Bestuur nodig is bij de ‘dagelijkse’ leiding van de verenigingen.

We stellen daarom ook met trots het kersverse nieuwe Algemeen Bestuur voor, bestaande uit gedreven leden van de diverse verenigingen.

Dit is een eerste aanzet en dit AB dient nog aangevuld te worden met een aantal leden van de vereniging DVSA, Hemur Enge en VVH. We hebben dus nog openstaande vacatures in zowel het bestuur als de verschillende commissies. Lijkt het jou leuk om de handen uit de mouwen te steken, laat dit ons dat weten op: voorzitter@osvamerongen.nl en/of kom aanstaande woensdag naar de Algemene Ledenvergadering!

Bekijk het bijgevoegde schema met namen, functies en nummers om te zien bij wie je terecht kunt voor vragen of waar wellicht jouw talent past! We zetten graag in op een sterke verenigingen met vereende kracht. Laten we samen bouwen aan een sterke, dynamische OSVA-familie!

Namens het bestuur van osv Amerongen, DVSA, VVH & Hemur Enge
Rolf Hopman
www.osvamerongen.nl