Sponsordag ALS

Afgelopen 18 april werd er op sportpark de Burgwal bij bv DVSA een ALS-dag georganiseerd naar aanleiding van de initiatiefnemer Johan van Laar.

Johan leed zelf aan de dodelijke ziekte ALS en wilde zich inzetten om een bijdrage te leveren om geld op te halen voor onderzoek naar medicijnen om deze allesverwoestende ziekte de wereld uit te helpen.

Johan was zelf al begonnen met de organisatie helaas kon hij zijn wens niet afmaken, hij is op 21febr jl overleden.
Maar iedereen vond dat de ALS-dag er moest komen ter nagedachtenis aan Johan.

We hebben de schouders eronder gezet en in samenwerking met familie, vrienden, vrijwilligers, sponsors, kinderen die rondjes om het veld hebben gerend om geld op te halen waarvoor onze grote bewondering, het voetbalteam van oud prof voetballers FC de Rebellen en ons eigen samengestelde team en niet te vergeten het publiek en de artiesten hebben we er met z’n allen een prachtige dag van gemaakt.

En zo werd er door de inspanning van iedereen een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst €8000,- waar we super trots op mogen zijn.

Dit mooie bedrag is inmiddels aan de ALS stichting gedoneerd, hoe mooi is dat!
Wij als familie willen iedereen dan ook heel hartelijk bedanken voor hun inzet op wat voor manier dan ook om de wens van Johan in vervulling te laten gaan.

Met vriendelijk groet

Astrid, Robin, Noor en Esmée van Laar.