Sporten tijdens de lockdown

Allereerst wensen we iedereen een mooi en gelukkig 2021 toe. We beginnen echter niet lekker. Op dit moment verkeren we nog steeds in een lockdown en zijn we hebben nog geen indicatie wanneer er versoepelingen aan komen. Er worden steeds vele besmettingen geconstateerd en ook een Engelse en Zuid Afrikaanse variant baart zorgen. De regelgeving voor senioren is daarnaast ook zo streng dat er nauwelijks leuk getraind kan worden.

Gelukkig kunnen we ook kijken naar wat er wel mogelijk is.

Voetbal

  • Senioren (18 en ouder), zowel heren als dames vervolgen de winterstop en wachten de persconferentie van dinsdag 12 januari af. Tot dit tijd wordt er niet getraind.
  • Jeugd traint in overleg met de trainers

Korfbal

  • Door de sluiting van de sporthallen zal ook de korfbal dit seizoen een winterstop ervaren, per direct zullen er geen trainingen meer georganiseerd kunnen worden en wachten de persconferentie van dinsdag 12 januari af. Tot dit tijd wordt er niet getraind.
  • Initiatieven om buiten te trainen met de jeugd zijn in overleg en samenspraak met de trainers.

Uiteraard moedigen we wel ieder goed initiatief voor de jeugd binnen de grenzen van de coronamaatregelen aan. Ons buitencomplex is natuurlijk wel open, dus heb je ideeën neem dan contact met ons op! En heb je materiaal nodig om thuis aan de gang te gaan, dan weet je ons ook te vinden.

We hopen iedereen in 2021 weer gezond te mogen ontmoeten op de Burgwal of in de Allemanswaard. En dat we weer kunnen bouwen aan onze mooie club en weer eens sportieve resultaten neer kunnen zetten zoals we dat zo graag willen.

#samenhoudenwecoronaondercontrole

Het bestuur van osv Amerongen
#samensterk