Derby onbeslist

Na 46 jaar troffen HDS en DVSA elkaar weer in de competitie. Na een zeer matige 1e helft, waar beide teams geen kansen konden creëren, kwam het team van DVSA ‘wakker’ uit de kleedkamer. In de 60e minuut scoort Ashley Vaartjes zijn eerste doelpunt in het 1e van DVSA. Lang blijft het 0-1. Tot in de laatste minuut, een onoplettendheid in de achterhoede van DVSA en wat geluk bij HDS weet Simon Horst te scoren. De wedstrijd stond onder leiding van de uitstekende fluitende scheidsrechter Dirk Verzijl.

Wil jij alles volgen van DVSA en de teams uit competitie WEST1 klasse 4I?
Download dan de app van live uitslagen of kijk op de site van www.voetbalnederland.nl west1. Daar staan alle uitslagen, kan je de wedstrijd ‘live’ volgen en lees je wedstrijdverslagen en staan de topscoorders aller tijden.