• Eindelijk was het dan zover. Na jarenlang te zijn weggeweest weer een echt jeugdkamp bij DVSA.

  Alleen de voorbereiding gaf bij de organisatie al een goed gevoel. En dat goede gevoel kwam ook helemaal uit. Wat hebben wij een lol gehad, geen wanklank of andere vervelende dingen. Alleen maar lol 24 uur lang.

  ’s Ochtends begon het met boodschappen doen, de bouwploeg Gijs, Ron, Jasper aan de gang in de kleedkamers om de lampen af te plakken, spullen klaarzetten enz. En daar kwamen ze dan, de kampleden! Nadat de ouders waren uitgezwaaid en de teams bekend gemaakt waren gingen ze aan de gang met het maken van een spandoek. Alle activiteiten werden in teamverband, jong en oud door elkaar, uitgevoerd om zo elkaar te helpen en elk team evenveel kans had om te winnen. Namelijk elke activiteit werd beoordeeld zodat we zaterdagmiddag een winnaar zouden hebben. De kampleden mochten zelf een lied uitkiezen dat aanging op het moment dat iedereen terug moest komen naar de kantine. En dat werkte prima, muziek aan en uit alle hoeken en gaten kwamen kinderen aanrennen.

  Na het eten stonden Jan & Mark klaar voor een clinic en de keepers Sebastiaan en Thom voor het penaltyschieten. Geholpen werden de kinderen ook door Ron, Laurens & Stefan. Natuurlijk, een voetbalkamp en dan moet er ook nog een toernooitje worden gevoetbald.

  DJ Steun kwam om 23:30 om de feestvreugde verder op te voeren. Met zijn meezingers werd er uit volle borst gezongen, gedanst en natuurlijk een polonaise gelopen.

  En dan naar bed. Het is wel heel laat en sommige denken dat ze maar niet gaan slapen en de hele nacht wakker zullen blijven. Nou dat is niet helemaal gelukt J
  Je bed stiekem uitkomen ook niet want onze nachtwachten Rolf, Eddy, Jasper, Gijs & Esther zaten voor de kleedkamers eventuele nachtwandelaars op te wachten.

  Om 6:30 stond de keukenploeg alweer eieren te bakken voor de leiding van het kamp. Goed ontbijt heb je nodig na zo’n nacht en als voorbereiding op een vermoeiende dag.

  De kinderen waren rond 7:30 uit de veren. En dan aan de ochtendgymnastiek samen met de leiding moest iedereen eraan geloven. Anouk had een paar mooie oefeningen ingestudeerd en ondertussen werd het ontbijt voor de jeugd klaargezet door onze keukenbrigade Brigitte, Carla, Sanne, Corina & Kim. Gezellig samen met je teamgenoten een boterham smeren.

  Spullen bij elkaar zoeken en dan de rest van de ochtend het programma afwerken. De leiders van de teams Ashley, Ron, Esther, Bianca, Jochem, René, Cynthia, Sebastiaan & Stefan gaan onderweg met doelschieten, kruiwagen lopen, bal in de kliko schieten, voetbalkegelen, vossenjacht en op het laatst de stormbaan race.
  Bij alle spellen was het belangrijk dat iedereen elkaar hielp maar zeker op de stormbaan want welk team zou de beste tijd neerzetten?

  Uiteindelijk konden we de prijzen verdelen. Een grote beker voor het winnende team. Voor iedereen een medaille en een teamfoto.

  Jammer dat het zaterdagochtend regende en niet echt warm was waardoor we het waterspel niet konden doen. Hopelijk is het de 22e bij de afsluiting van de jeugd wel lekker weer en kunnen we alsnog de waterbaan uitzeten.

  Alle kinderen heel hartelijk dank voor jullie enthousiasme, iedereen van de organisatie, hand- en spandiensten ook heel hartelijk dank.

  Wij vonden het een succes en wat ons betreft, volgend jaar weer!

  Namens de volledige Crew,
  Diana & Ria

   

  Hieronder de link naar alle foto's en een paar filmpjes

   

  Hierbij ook alvast het programma voor 22 juni: afsluiting jeugd en senioren

  09:30        Start spellenparcours op het terrein

  12:45        Uitreiking bokalen jeugd & senioren en huldiging kampioenen JO13 & JO17 & Vrouwen1

  13:30        Start 5x5 toernooi JO17 en senioren

  16:00        DJ Nigel Bossa

  17:00        BBQ

  21:30        Zanger Wesley Boes

  23:00        einde feest

   

   

   

  Kijk hier voor de foto's