• Het weekend van 11 & 12 januari staan er geen wedstrijden gepland voor de teams van DVSA op de Burgwal. Wel hadden de mensen van de activiteitencommissies twee leuke sportieve evenementen georganiseerd.

  Vrijdagavond kon men strijden om de esporter van DVSA te worden. Zo’n 28 jeugd- en seniorenspelers gingen het gevecht op de Play Station aan in eerste instantie tegen hun eigen leeftijdsgenoten. Vervolgens speelden de beste hiervan tegen elkaar. Zo kon het dat senioren spelers glansrijk verloren van jeugdspelers. Aan het eind van de avond leverde dat de volgende eindstand op:

  1. Maarten Enthoven

  2. Jurrian Rebergen

  3. Mark van Dalem

  Een evenement om zeker volgend jaar te herhalen.

  Zaterdagmiddag was er een darttoernooi. Zo’n 60 spelers probeerde elkaar af te troeven om zo snel mogelijk uit te gooien. Het was gezellig druk en onder het genot van een hapje en drankje werden de battles uitgevochten. Na de poulefase bleven de sterkste over die tegen elkaar het gevecht aangingen. Aan het eind was de uitslag:

  1. Taco van Zetten

  2. Ronald Steunebrink

  3. Thijs Klopper

  Brigitte Groffen 1e bij de Dames Poule

  Ook dit sportieve evenement is iets om te herhalen.

  Organisatoren en barmedewerkers, hartelijk dank voor jullie inzet!

  Het volgende evenement is op 16 maart aanstaande. Dan zal, na lang weggeweest, een heuse familie Bingo-avond worden georganiseerd. Gezellig samen met het hele gezin en/of vrienden een avondje bingo-spelen. Noteer de datum alvast in je agenda, we ontmoeten je dan graag weer!

  kijk hier voor de foto's