• Ze zijn binnen, de loten van de Grote Clubactie. Dit jaar gaat de opbrengst naar het verder inrichten van het terras.
  Vanaf 15 september kunnen de loten weer verkocht worden, dit weekend worden de eerste setjes met de spelers meegegeven! Het best verkopende team* wordt beloond met een gourmetparty op het nieuwe terras
  Hoeveel ga jij er verkopen?

  * spelregels staan op de instructie bij de loten

  Instructie bij de loten:

  Elk jaar in september vindt de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij van DVSA ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

  Hoe werkt het?
  Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
  Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’. Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje op zijn deur bevestigen.

  Verkoopboekje
  De Grote Clubactie heeft een  verkoopboekje gemaakt om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. In een verkoopboekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers. Het deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ laat je in het boekje zitten voor Diana en het bedankbriefje met deurzegel scheur je af en geef je aan de lotenkoper.  Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten willen kopen!

  Aan wie mag  je verkopen?
  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer, Diana of in de doos bij de bar en in ieder geval voor 1 november.

  Wanneer is de actie?
  De Grote Clubactie start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop aan de deur. Zorg ervoor dat al je vrienden, buren en familie al op de hoogte zijn dat jij bij ze langs komt om loten te verkopen, want als je veel loten verkoopt dan kun je mooie prijzen winnen. De trekking is op 12 december, publicatie van de prijzen is op 13 december.

  Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark* of een 2e artikel gratis op Masita.com!
  Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je via de club een gratis entreekaart voor Body Worlds, Optisport, Avontura of Bobbejaanland*.

  Prijzen voor lotenverkopers
  De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Playstation 4. Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl. We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd, wat je kunt winnen is nog een verassing. Een prijs kunnen we wel verklappen:
  Het team dat de meeste loten verkoopt met al de spelers uit dat team, wint een gourmetparty op het nieuwe terras! Dus zorg ervoor dat iedereen uit jouw team ook meedoet.

  Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is het verder opknappen van het terras met plantenbakken, parasols e.d.

  Wij hopen dat we dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten en het aantal verkochte loten van 468 vorige jaar kunnen overtreffen.


  Met vriendelijke groet,

  Diana Brienesse ( 06 ?? 30 87 25 21)
  Coördinator Grote Clubactie DVSA

    

   

  *Geldig bij Body Worlds 50% korting en Optisport, Aventura of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.kids.clubactie.nl.