• Graag willen wij de komende periode iets terug doen voor onze gewaardeerde sponsoren. Zonder hun inzet en bijdrages kan een kleine vereniging zoals DVSA niet bestaan. Zeker in deze roerige en donkere tijden, waarin we allemaal naar elkaar moeten omkijken, is het logisch dat wij hen in het ‘social-media zonnetje zetten.’

  Door Vriendschap Sterk Amerongen, samen staan we sterk!

 • U komt niet naar ons, maar wij komen naar u! We bezorgen verschillende gerechten en dat werkt als volgt:

  - U kunt nu van woensdag t/m zondag tussen 15:00 en 19:30 een bestelling plaatsen via e-mail of telefoon (info@buitenlust-amerongen.nl 0343-451692)
  - U kiest een gewenste bezorgtijd.
  - U vermeldt altijd uw mobiele nummer en adres.
  - U ontvangt een betaalverzoek via uw mobiele telefoon.
  - Uw bestelling wordt bezorgd inclusief een kleine verrassing.

  Kijk voor het menu en de kosten op onze website. Eet smakelijk!

 • Kun je iets vertellen over het ontstaan of de geschiedenis van het bedrijf?

  PMI Rembrandt is in het jaar 2000 opgericht op de Rembrandtlaan in Veenendaal. In de jaren die daarop volgden, is de praktijk tot bloei gekomen en gegroeid tot zijn huidige formaat. Momenteel heeft PMI Rembrandt 29 collega’s en locaties in Veenendaal, Amerongen en Duiven.

  Wat doen jullie precies?
  Wij zijn een praktijk met betrokken fysiotherapeuten die elke dag klaar staan om mensen te helpen met hun pijnklachten en te begeleiden in hun revalidatie. Dit doen we door mensen te behandelen volgens de nieuwste, wetenschappelijke inzichten en behandeltechnieken. Zo maken we in de praktijk gebruik van behandelvormen als echografie, shockwave, epte en dry needling. 

  Wat is jullie specialiteit?
  Wij geloven in de kracht van specialiseren. Alle fysiotherapeuten die bij ons werkzaam zijn, hebben na hun opleiding tot fysiotherapeut een masteropleiding gevolgd of zijn hiervoor in opleiding. Op dit moment hebben we specialisten op het gebied van sportfysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatrische fysiotherapie en orofaciale therapie bij hoofdpijnklachten. (www.dehoofdfysio.nl

  Waar kunnen we het bedrijf vinden?
  Je vindt ons op de Kon Wilhelminaweg 85 en bij Sport & Health club Workout op de Industrieweg-Noord 4C in Amerongen. Daarnaast zijn we elke dinsdagavond om 19:15 uur aanwezig in kleedkamer 4 bij Dvsa voor een gratis inloopspreekuur voor leden.

  Heb je nog een mooie aanbieding voor de online volgers van DVSA?
  In deze periode waarin er helaas niet gevoetbald kan worden is er ook geen spreekuur aanwezig op de vereniging. Daarom bieden wij alle leden een gratis eerste afspraak aan op de praktijk. Tijdens dit consult stellen we een diagnose en geven we je aan de hand daarvan een advies. Zolang de maatregelen ten aanzien van het Coronavirus nog van kracht zijn zal het gaan om videoconsult.

  Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.pmirembrandt.nl