• Het gaat weer goed met DVSA en met een jubileum van 75 jaar in 2020 voor de deur zijn er weer allemaal leuke nieuwe mijlpalen. Een club als DVSA heeft haar leden en mensen die DVSA een warm hart toedragen, nodig om teams en individuele spelers de kans te geven het beste uit zichzelf te halen. De saamhorigheid, gezelligheid en verenigingsgevoel spelen hierbij ook zeker een hele belangrijke rol. Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft DVSA diverse functies die cruciaal zijn om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Deze functies komen aan het eind van het seizoen in juni 2019 en bij de ALV in december 2019 vacant.

  Waarom zo vroeg al de lijst met vacatures bekend maken? Dit omdat de vereniging wel moet blijven draaien.

  Als voorbeeld: geen wedstrijdsecretaris of scheidsrechter coördinator betekent geen wedstrijden. Geen planning barvrijwilligers, kan de kantine niet open.

  Maar ook is er nu geruime tijd om mee te lopen met de huidige groep zodat je goed ingewerkt bent zodra het nieuwe seizoen begint. En kan je zelfs via de KNVB nog opleidingen volgen.

  Graag willen we je uitnodigen de vacatures door te lezen en mocht je vragen hebben of willen reageren dan zullen we je graag te woord staan.

  Bestuur DVSA

  Kijk hier voor alle vacatures