• Afgelopen weken heeft de TC-jeugd, in samenspraak met leiders/trainers, gekeken of de huidige situatie in de teams qua bezetting/indeling nog klopt. Hierdoor zijn er wat verplaatsingen van spelers en klasse indelingen teams.

  De betreffende spelers zitten hoofdzakeleijk in de pupillenreeks en zijn al persoonlijk ingelicht. 

  Omdat we gekozen hebben om alle teams 2x per week te laten trainen en bij sommige teams wat meer aandacht tijdens training te geven, zijn er wat verschuivingen van trainingsdagen, -tijden en/of trainers.

  De JO18 wilde een leeftijdscategorie hoger gaan spelen maar daar heeft de KNVB geen goedkeuring aan gegeven.
  Helaas is er bij de JO16 geen vaste speler bijgekomen uit de JO14. Afspraak is gemaakt dat in eerste instantie de oudste spelers om de beurt meegaan met de JO16. daarna gaan pas de jongeren mee. (geen JO13 spelers) Goed nieuws is dat zij een tijdelijke speler erbij hebben gekregen.
  Bij de JO12, JO14 en JO16 geen wijzigingen.
  De JO11 krijgt op maandag training van Mike en Jan van 18:00-19:00. Op donderdag trainen zij van 18:30 - 19:30 met Reindert en Walter. De samenstelling van het team is ook wat aangepast.
  Bij de JO10-1 en JO10-2 zijn de meeste aanpassingen qua samenstelling en/of trainingen.
  De JO10-2 verhuisd van maandag en woensdag naar dinsdag en donderdag en krijgen training van Jan, Gert en Mike. Er zal regelmatig samen met de JO9 getraind worden. Vaste afspraak is dat 2 spelers uit de JO10-1 gaan elke week om toerbeurt meespelen bij de JO10-2.
  De JO9 is in samenstelling gewijzigd.
  De JO8-2 & JO8-1 zijn samen met de JO7 (mini's) niet gewijzigd in samenstelling. Er zal wel gerouleerd worden met wedsijtrden en trainingen.
  De Mini's-JO7 blijven op donderdag trainen van 18:00-19:00. Zij zullen ook, zoals het er nu uitziet, ingeschreven worden voor de mini-competitie.

  Spelers worden in principe niet meer vast ingedeeld in een team deze 2e helft van de competitie zodat er meer synergie ontstaat binnen de teams. De leider/trainer maakt zelf de aanpassingen in de groeps-app.

  Lopende de voorjaarscompetitie gaan we evalueren of deze aanpak werkt en spelers op het juiste niveau worden ingezet. Dit maakt het eenvoudiger om aan het eind van het seizoen te kijken in welke categorie wij teams en spelers bij de KNVB moeten gaan aanmelden.

  Voor vragen, loop aan het eind van de training even naar de trainer of Jan toe of kom op zaterdag even in de bestuurskamer langs voor een kop koffie en een gesprek.

  Kijk hier voor de indelingen