• Jan & Mark zijn bij DVSA aan hun laatste seizoen bezig als (assistent)hoofdtrainers van DVSA 1. Drie seizoenen hebben  Jan en Mark geprobeerd het 1e team naar de derde klasse te krijgen. Helaas is dit door diverse omstandigheden tot nu toe niet gelukt om die doelstelling te halen.

  Dit seizoen hopen zij met hun team nog in de 3e periode bovenaan te eindigen zodat spelen via de nacompetitie de overstap naar een hogere klasse nog mogelijk is.

  En dan? Mark zal zich in het nieuwe seizoen gaan richten op zijn UEFA Coach C opleiding en kijkt wat er in de komende periode op zijn pad komt. Jan is door DVSA gevraagd om zich met de jeugd bezig te houden om zijn kennis over te brengen aan de jeugdtrainers, hij denkt hier nog over na.

  Wie Jan & Mark gaat opvolgen is nog niet bekend. Gesprekken met diverse sollicitanten worden komende maand gehouden.

  Bestuur DVSA

   

   

   

  Jan en Mark van Dalem bezig aan laatste seizoen DVSA

  Jan en Mark van Dalem zijn bezig aan de laatste maanden als trainer in Amerongen.  Jan Dalem is dan drie jaar actief geweest. Zoon Mark 2,5 jaar. " Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn ambities liggen bij een goed jeugdelftal of assistent- trainer bij een team dat in een hogere klasse uitkomt dan de vierde. Het moet te combineren zijn met de cursus UEFA Coach C die ik na deze zomer ga volgen. Het doel is om de eerstkomende jaren trainerspapieren te gaan behalen.

  Mijn vader ziet wel wat er op zijn pad komt. Kan een seniorenteam zijn maar met DVSA wordt nog gesproken om een rol van betekenis te gaan spelen bij de jeugd, alles ligt nog open. Eerst het seizoen goed afmaken. De prioriteit zal komen te liggen in de derde periode. Ik had verwacht rond de kerst met DVSA op een hogere positie te staan als dat nu het geval is. Na de winterstop een reeks overwinningen behalen, wat zeker mogelijk is, en dan zien we aan het einde van de rit wel of dit voldoende is voor een mooi afscheid. " aldus de 23e jarige Mark van Dalem tegenover voetbaleentwee.

  © Voetbaleentwee.nl