• DVSA is een voetbalvereniging die sportiviteit en saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan. Buiten dat je spelend lid van onze vereniging kan worden is het ook mogelijk om ons te steunen als:

  • Ondersteunend lid voor € 75,00 per seizoen
  • Lid van de Supportersclub TIFO voor € 25,00 per seizoen
  • Trainingslid voor € 100,00 per seizoen

  Bij DVSA is het gebruikelijk dat leden en/of ouders van (jeugd)leden "verplicht" vrijwilligerswerk verrichten. Dit is ingesteld omdat anders alle werkzaamheden binnen de vereniging door maar een klein clubje mensen verricht moet worden.

  Door dit samen op te pakken hoeft iedereen maar een stukje van het vrijwilligerswerk op zich te nemen en zal je ook eerder verbondenheid met de club voelen.

  Voor onze jeugdspelers hebben wij de meest belangrijke zaken even bij elkaar gezet.

  kijk hier voor het jeugdboekje

 • Super dat je lid wilt worden bij DVSA!

 • Contributie

  Team Bedrag per jaar
  Mini’s (JO7 en jonger) € 75
  Pupillen (JO8 – JO12) € 155
  Junioren (JO13 – JO18) € 175
  Senioren (JO19 en ouder) € 200
  Studenten op vertoon van studentenpas € 175
  Alleen trainen € 100
  Niet spelende leden / clubondersteuners € 75
  Bijdrage verplichte vrijwilligersvergoeding € 75 *minimaal 3 werkdagen van te voren afmelden. Je wordt dan opnieuw ingepland. Je zorgt dan nog zelf voor vervanging anders wordt de vergoeding alsnog in rekening gebracht.
 • Zoals hierboven al beschreven ie iedereen bij DVSA ook vrijwliiger. Wat er allemaal te doen is op een voetbalvereniging en waar je je allemaal voor kan aanmelden staat hieronder in het aanmeldformulier.

  Wil je dit zsm na je aanmelding lidmaatschap invullen zodat je ingeoorsterd kan worden?

  Dank je wel, we kunnen alle hulp goed gebruiken.

  Schrijf je hier als vrijwilliger in

 • Bij DVSA kan je, in de kantine, niet met contant geld betalen. Je kan met je pinpas maar er is voor leden ook de mogelijkheid om met een DVSA clubkaart te betalen. Voordeel, met je clubkaart krijg je 10% korting op je aankopen.
  De clubkaart kan je ophalen in de bestuurskamer. 

  Ben je hem kwijt of is die kapot? Voor € 5,00 kan je een nieuwe koopen.

  Geen lid? Word dan lid van onze supportersclub voor € 25,00 per jaar.

  Lees hier de uitleg van de clubkaart

 • Mocht je willen stoppen met voetbal dan moet je dit voor 1 juni doorgeven.
  Formulieren kunnen worden ingeleverd op zaterdagochtend in de bestuurskamer of per e-mail aan: ledenadministratie@dvsa.nl
  Niet schriftelijk voor 1 juni opgezegd? Dan loopt je lidmaatschap nog een jaar door!

  Uitschrijfformulier

 • De verstrekte gegevens zijn uitsluitend bestemd voor DVSA en waar vereist voor de KNVB of ClubCollect. Er worden geen gegevens aan derden doorgespeeld. Vermoeden van oneigenlijk gebruik kan direct bij het bestuur van DVSA gemeld worden.

  Bij DVSA worden bij de diverse activiteiten en wedstrijden (team)foto’s en soms filmpjes gemaakt die zichtbaar zijn op de website en Social Media. Ook worden de foto’s gebruikt voor bijvoorbeeld bij het maken van oorkondes bij kampioenteams. Wil jij niet dat bijvoorbeeld jouw actiefoto’s zichtbaar zijn geef dit dan aan via onderstaand formulier. Alle foto’s die noodzakelijk zijn voor het lidmaatschap vallen hier niet onder.

  Voor leden die voor 25 mei 2018 al ingeschreven stonden bij DVSA geldt dat het doelgebruik niet wijzigt Zij hoeven dus geen toestemming te geven voor het gebruik van hun beeldmateriaal. Mocht je toch niet willen dat wij jouw foto's gebruiken, geef dit dan schriftelijk door via onderstaand formulier.

  Het kan altijd gebeuren dat er bij evenementen foto’s worden gemaakt en op de website geplaatst worden terwijl er aangegeven is dat dit niet de bedoeling is. Het screenen van de foto’s is bijna niet mogelijk. Mocht je toch een foto zien die verwijderd moet worden, meld dit dan bij info@dvsa.nl

  Kijk hieronder voor de volledige privacyverklaring

  Portretrecht