• Zaterdag 6 januari was er van alles te doen bij DVSA. Het begon die ochtend met een gezamenlijke training van alle jeugdteams. De JO12 & JO15 werden als kampioen gehuldigd.
  Na de training werd er weer een sponsorloop gelopen. Helaas hadden zich dit jaar niet zoveel leden aangemeld om mee te doen. Maar door die wel hebben gelopen is er toch zo’n € 1.000,00 opgehaald.

  Dit jaar waren alle seniorenteams aanwezig om een oud tegen nieuw wedstrijd te spelen. Helaas moest er een speler geblesseerd het veld verlaten en naar de dokter. Zoals altijd, de nodige hilariteit op het veld, omdat het spel niet bij iedereen helemaal liep zoals men van vroeger gewend was.

  Bij de nieuwjaarsreceptie werden de ereleden en jubilaris gehuldigd. De beste verkopers van de Grote Clubactie kregen hun verdiende presentje. Totaal is € 1.065,60 opgehaald voor DVSA.
  Ook werd aan Hart Veilig Amerongen een cheque overhandigd van € 250,00. John Veenhof had voor TIFO DVSA € 180,00 opgehaald tijdens de kaartmiddagen. Dit geld kan goed gebruikt worden bij de diverse sfeeracties.

  Voor alle aanwezigen kregen friet en een snack aangeboden. Snackbar de Brabander stond ’s avonds op het terrein om voor iedereen iets te bakken.

  Alle vrijwilligers die meegeholpen hebben deze dag hartelijk dank! Zonder jullie was het niet zo’n succes geweest.

  Kijk hier voor de foto's