• Update 14 juni 2019:
  Afgelopen week zijn er gesprekken gevoerd met een groot aantal spelers van de junioren. Zij hebben samen met ons naar een andere opzet gekeken of dit mogelijk was om deze te maken. Na contact met de KNVB en hun advies hebben we daarom een drastische wijziging doorgevoerd. Dit houdt in dat de JO13 8x8 gaat spelen. De spelers van de JO14 en JO16 gaan nog op zoek naar extra spelers. Leiders en trainers van de teams zullen in nauw contact met elkaar afstemmen wie van elkaar spelers zal lenen. Verzoek bij de KNVB zal worden neergelegd om de junorenteams allemaal tegelijk thuis te laten spelen zosat op die dag de minste problemen zullen ontstaan. Voor de JO16 is nog geen trainer en leider, zij gaan hier zelf naar op zoek. Met deze wijziging is gehoor gegeven aan wat de spelers zelf hebben voorgesteld in overleg met de trainers/leiders.

  Zoals ieder jaar is het weer een hele puzzel om alle teams op de meest ideale vorm in te delen. Een aantal avonden overleggen met trainers en leiders hebben een aantal mooie teams opgeleverd. 
  Bij de indelingen speelt leeftijd, persoonlijk- en teamniveau een belangrijke rol. Omdat DVSA maar een relatief kleine vereniging is kom je altijd uit op een paar spelers die misschien qua niveau hoger zouden kunnen spelen maar waar dan geen team voor is. Wij hopen dat we met deze indelingen voor alle spelers de meest ideale opzet hebben gemaakt.

  LET OP! Dit is een voorlopige indeling. Hierin kan nog een en ander wijzigen omdat tot 15 juni nog de mogelijkheid bestaat over te schrijven van en naar DVSA.
  Heb je vragen? Kom dan dinsdag 11 juni tussen 18:00-19:00 persoonlijk langs in de kantine. Vragen worden niet per e-mail, app of telefoon beantwoord.

  Technische Commissie DVSA, Jan & Sven & Mark

  Kijk hier voor de voorlopige indelingen

 • Volledige Nieuwsbrief: Einde seizoen 2018-2019

  Bekijk hier de nieuwsbrief met alle nieuwtjes en weetjes over DVSA.

  LET OP! de indelingen vanuit de nieuwsbrief zijn achterhaald, klik hierboven voor de indelingen.