• Maandag 15 oktober was Niels van der Schee, fysiotherapeut en manueel therapeut bij PMI Rembrandt, bij de JO15 & JO17 om de spelers een training te geven.

  Het doel was een warming-up aan te bieden waarbij de spelers zo goed mogelijk worden voorbereid op de wedstrijd. Alle elementen die in het spel aan bod komen moeten hierin terugkomen zoals het aanzetten, wenden, keren, springen, schotbewegingen etc.

  Daarnaast zijn er een aantal kracht- en stabiliteitsoefeningen die bewezen effectief zijn om blessures aan onder andere hamstrings, knieĆ«n en enkels te voorkomen. 

  Trainers van DVSA gebruiken de VTON-app. Hierin wordt verwezen naar Join(t) Forces. De stabiliteit oefeningen zijn vooral belangrijk bij jongeren in de groei. Bewezen is dat blessures door de juiste oefeningen met 50-70% afnemen.

  DVSA heeft met een samenwerkingsverband met PMI, dus mochten er toch blessures zijn kunnen de spelers altijd bij PMI terecht. De afspraak met de vereniging is dat de leden kosteloos een intake bij hen krijgen. Tijdens deze intake wordt er een diagnose gesteld, een advies gegeven en wordt er gekeken of er een indicatie is voor verdere behandeling. 
  Voor een afspraak kan je bellen naar 0343-214444.

  PMI is gevestigd:
  Koningin Wilhelminaweg 85
  3958 CL Amerongen

  0343-214444