• Sponsor DVSA en de andere verenigingen op de Burgwal met €100,00 door te stemmen tijdens de Rabo Clubkas Campagne!


  Heb jij een bankrekening bij de Rabobank, dan kun jij gratis DVSA en de andere Burgwal verenigingen sponsoren met €100,00. Je dient je voor 20 oktober aan te melden op de Rabobank site! Vraag dus je familie & vrienden om zich ook aan te melden dan kunnen we een mega bedrag ophalen!

  We willen met het geld nog een aantal klussen om en op het terrein en kantine verder aanpakken. Je kunt nu ons sponsoren zonder dat het jou iets kost!

  Hoe werkt het?
  Als je een bankrekening hebt, dan kun je niet automatisch stemmen. Je moet namelijk gratis lid zijn van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Dit kun je eenvoudig online activeren via Rabo Internetbankieren (Meer zelf regelen -->; Profiel -->; Mijn contactgegevens).

  Zorg dat je e-mailadres is ingevuld, want de Rabobank stuurt de stemcodes per e-mail.

  Wanneer?
  Vanaf woensdag 25 oktober tot en met woensdag 8 november kun je met behulp van de persoonlijke stemcode inloggen op een speciale stemsite. Iedereen krijgt 5 stemmen te verdelen. Je mag 2 keer op dezelfde club stemmen. De andere stemmen kunt u verdelen onder de andere burgwal verenigingen andersom wordt dit ook zo gecommuniceerd!

  Na 8 November maken we op de site & FaceBook het totaalbedrag bekend.

  Lees hier meer over RABObank Rijn en Heuvelrug