• Na het aantrekken van de nieuwe hoofdtrainer Robbin Koenders, is er samen met André Hartmans (technische ondersteuning), gekeken naar de huidige selectie en getracht deze zoveel mogelijk intact te houden.  Dit is voor een groot gedeelte gelukt, waarmee wij zeer tevreden zijn.

  Omdat sommige spelers besloten te vertrekken is er gekeken naar spelers binnen DVSA en daarbuiten om ons 1e  team te versterken. Hierbij is niet alleen gekeken naar de voetbalkwaliteiten van de speler maar ook naar persoonlijkheid, mentaliteit en de drive om samen er een succes van te maken.

  Het is gelukt om de selectie aan te vullen met de volgende spelers:

  • Luc de Ruijter, oud speler van DVSA, hij heeft zijn studie afgerond en komt weer in Amerongen wonen
  • Yvo Horstink, komt van onze buren vv Musketiers
  • Axel van Dijk, laat vv VRC achter om bij DVSA te gaan spelen
  • Ali Aoulad-Chaara, speelde in Arnhem bij Ona’53

  Met de nieuwkomers bestaat de selectie in seizoen 2020 -2021 uit de volgende namen:

  Tom Wendling, Bart Laponder, Roy Meerwijk, Yoni Aagten, Joep Keuk, Adriaan Viegen, Reinder Busstra, Leo van Eem, Jasper van der Laan, Salah Issaoui, Boris van Bergen, Delano Lombao, Colin Brienesse, Mo el Azzouzi, Robbert Pater, Tim Willemsen, Kees van Leeuwen.

  Wij hopen dat we aan de selectie nog een aantal nieuwe spelers kunnen toevoegen zodat we in de totale breedte sterker worden.

  Sinds de winterstop is Matthijs Veldhuis toegevoegd bij de staf als “assistent trainer”. Dit is als zeer positief ervaren en wij zijn verheugd te kunnen melden dat hij besloten heeft komend seizoen ook deze rol bij de selectie uit te voeren.
  Erwin Brienesse wordt voor de senioren de nieuwe keeperstrainer. Hij neemt hierbij ook de oudste jeugd mee zodat er een goede aansluiting van jeugd naar senioren komt.

  Ook zal Kees Willemsen aanblijven als teammanager van de selectie en zijn er op dit moment gesprekken met Gijs van Boeijen (verzorger) en Hamdija Rahmanovic (assistent scheidsrechter)om met elkaar het nieuwe seizoen in te gaan.

  Voor de fitheid van de spelers (zeker in deze Corona tijd) staat PMI Rembrandt de komende tijd en volgend seizoen weer klaar om ondersteuning te bieden.

  Als laatste dank aan onze hoofdsponsor Opslagman.nl die ook in het nieuwe seizoen DVSA1 zal ondersteunen.

  Rolf Hopman, voorzitter