• Hiermee onderzoeken wij, Kinderopvang SKDD in samenwerking met DVSA, de behoefte onder de kinderen en hun ouders naar een mogelijk te starten Sport BSO in Amerongen. Zodra we inzicht hebben of en waar er behoefte aan is kunnen we nog beter inspelen op wat voor uw kind belangrijk is. Aansluitend maken we een definitieve keuze of we ook van start gaan in Amerongen.

  Wie zijn wij?

  Kinderopvang SKDD is al tientallen jaren de grootste kinderopvang organisatie in de regio Utrechtse Heuvelrug en op dit moment actief in Leersum, Overberg, Maarn, Doorn en Driebergen. De organisatie telt 15 BSO’s (waaronder 3 Sport BSO’s), 5 kinderdagverblijven en 6 peuterspeelgroepen.

  In de  visie van de organisatie staan de begrippen ‘Kijk, volg en daag uit’ centraal, waarbij respect voor de eigenheid van het kind voorop staat.

  Een Sport BSO van Kinderopvang SKDD biedt iedereen vanaf 4 jaar de mogelijkheid om onder begeleiding van een professioneel en ervaren medewerker sportieve activiteiten na schooltijd en in vakanties te ondernemen. Het BSO sportteam heeft een sportopleiding gevolgd met een pedagogische achtergrond. Het sportveld en de kantine van voetbalvereniging DVSA zou gebruikt kunnen worden. Er wordt zeker niet alleen gevoetbald. Naast allerlei bekende sporten wordt er bv. ook La Crosse, knotshockey  en KanJam-frisbee gespeeld. Met een grote set aan sportieve materialen zijn er erg veel mogelijkheden. Alleen bij heel slecht weer vind je het team en de kinderen binnen waar uiteraard ook een uitdagend aanbod aan activiteiten plaatsvindt.  

  Naast het stimuleren van de motorische ontwikkeling vinden we bewegen ook gezond voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Kinderen leren o.a. op een speelse manier keuzes te maken, de voordelen van samenwerken en om te gaan met winnen en verliezen. Ons uitgangspunt is dan ook dat niet de prestatie voorop staat maar de sportbeleving.

  Graag vernemen we of u interesse heeft in een Sport BSO in Amerongen.
  Vul hier de korte anonieme enquête in (duur ± 2 min.)

  Dit kan tot uiterlijk 25 maart  2018

  Kosten indicatie
  Komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag dan wordt een deel van de kosten vergoed door de overheid. Deze teruggave is afhankelijk van uw inkomen en varieert in 2018 van ruim 33 % tot 95 % van de kosten. Afhankelijk uw gezinsinkomen en het aantal weken per jaar wat u afneemt gaat het om een netto uurtarief tussen € 0,36 en € 5,09.

  Op www.toeslagen.nl kunt u een proefberekening maken.
  Het in te voeren bruto uurtarief is € 7,24 (incl. gebruik alle vakantieweken) of € 7,36 (incl. gebruik 9 vakantieweken). Dit geeft een indicatie van de mogelijke tegemoetkoming per maand.

  Vriendelijke groet,

  Dorien de Best
  Project coördinator
  Kinderopvang SKDD
  03 43 ?? 51 60 00