• Traditiegetrouw starten we het nieuwe jaar weer met een sponsorloop, wedstrijd DVSA oud ?? DVSA nieuw en een receptie. Het weer werkte niet mee, kou en regen zorgden ervoor dat niet veel mensen naar het sportpark kwamen. 

    Helaas waren er niet veel spelers die zich dit jaar hadden aangemeld voor de loop. Degene die er wel waren hebben een prachtig bedrag bij elkaar gelopen en kregen als dank een heerlijk broodje knakworst en drinken. Daarna de wedstrijd oud tegen nieuw. Een leuke wedstrijd waarin de spelers van oud zich niet zomaar gewonnen gaven. Hier een daar een balletje door de benen, een penalty die maar net over ging ??.. Onder de bezielende leiding van coach Cees van Ommeren lieten de "oude" mannen zien dat zij het nog niet helemaal verleerd zijn.

    Na de wedstrijd opende Gerrit de receptie waarin we terugkeken op 2018, Pieter van de Grift werd gehuldigd met zijn 50-jarig jubileum en we afscheid namen van Edwin Putman als bestuurslid. Natuurlijk werden de plannen van 2019 genoemd zoals het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer per 2019-2020 en het aftreden van het hele bestuur aan het eind van 2019.
    De JO8 en de beste verkopers van de loten Grote Clubactie werden ook gehuldigd. De JO8 als best verkopende team krijgt een gourmetavond aangeboden, de andere verkopers een leuke attentie.

    De muziek ging aan, Stefan van V&M sound & light zorgde dat de hele avond gedanst kon worden. Een mooie start van het nieuwe jaar.

    kijk hier voor de foto's