• Start van het seizoen zaterdag 26 augustus => zorg dat je er bij bent!

  Om 11:00 uur verwachten we alle jeugdteams met eventueel hun ouders in de kantine. Hier zal de jeugdcommissie, samen met de voorzitter, een gezamenlijke teamuitleg geven aan alle teams over het nieuwe seizoen.

  Aansluitend gaan alle spelers per team de wedstrijdkleding passen. Er bestaat nog ter plekke de mogelijkheid om kleding te passen en/of te ruilen. De keepers worden dit seizoen eenmalig van handschoenen voorzien en de keepers kunnen handschoenen passen en uitkiezen.

  Als de spelers klaar zijn met passen gaat iedereen het veld op om met de VTON-clinic van start te gaan. Neem dus je voetbalschoenen mee. Dit beloofd een spectaculaire training te worden waarin alle teams eenmalig tegelijkertijd zullen trainen om zo met de nieuwe VTON-methodiek kennis te maken.

  Na afloop van de clinic zullen ook de nieuwe teamfoto’s voor het seizoen 2017 - 2018 gemaakt worden. Voor de teams JO12 t/m JO17 worden ook meteen individuele foto’s voor de spelerspassen gemaakt.

  Na het maken van de foto’s zullen de coaches van de teams de kleding terug innemen. 

  Dan is het even tijd voor een drankje.

  Om 14:30 uur begint de wedstrijd DVSA 1- DOVO 2

  Onze supportersclub TIFO DVSA is om 14:00 aanwezig om met de jeugd de wedstrijd DVSA 1 - DOVO 2 feestelijk te openen.

                ACTIE RONDOM WEDSTRIJD DVSA 1 - DOVO 2

  14:30     JO8/JO9-1/-2       Oplopen Spelers DVSA1-DOVO

  14:30     JO14                   Zwaaien vlaggen

  14:30     JO11-1/-2            2 spelers trappen de wedstrijd af

  15:15     JO12                   Penalty's in de rust tegen keepers JO15 & JO17

  Lijkt het jou ook leuk om te komen kijken of misschien wel bij ons te voetballen? Kom dan naar de Burgwal. Iedereen is van harte welkom!