• Jan van Dalem, Sven Roosen & Mike Haast gaan dit jaar bij DVSA van start om de trainers van jeugdteams te begeleiden. Regelmatig zal er een train de trainer avond georganiseerd worden en een aantal jeugdtrainers gaan een opleiding bij de KNVB volgen. Ook worden er de komende periode loop- en blessure preventietraining gegeven, dit alles om de jeugd beter te maken.

    Jan is geen onbekende, de afgelopen 3 jaar was hij de hoofdtrainer bij DVSA en is buiten hoofd technische zaken jeugd ook de assistent van Jan Diepenveen bij het 1e team.
    Sven komt bij de Panters vandaan, daar trainde hij een seniorenteam, buiten de begeleiding zal hij de JO18 gaan trainen.
    Mike komt bij DOVO vandaan, daar hield hij zich bezig met de Champions League voor de allerkleinsten. Ook bij DVSA zal Mike zich vooral bezighouden jongere teams. Mike speelt zelf in de JO18.

    Lijkt het jou leuk om bij DVSA te komen voetballen of heb jij de skills om een team te trainen/begeleiden, dan ben je van harte welkom. Woensdag 4 september is er vanaf 15:00 een open voetbalmiddag waarbij alle basisschoolleerlingen zijn uitgenodigd. En natuurlijk kan je altijd een paar keer komen meetrainen om te kijken of voetbal jouw sport is.