• 16 juni Afsluitdag DVSA jeugd

  Voor het eerst was er bij DVSA een afsluitdag helemaal in het teken van de jeugd. Een wedstrijd tegen je ouders, latje trap en nog een aantal andere leuke activiteiten. Voor het penaltyschieten van de allerjongsten stonden de keepers  Bram en Pepijn, van de JO17 & JO15, in het doel. Bij de junioren stonden daar Timo en Sebastiaan, keeper DVSA1 en de keeperstrainer. De keepers hadden het er moeilijk mee, vele ballen gingen langs hen heen het doel in. Van elke leeftijdscategorie bleef er 1 speler over die de penaltybokaal won. 
  Aan het eind, iedereen zwemkleding aan en op de waterglijbaan, wat een lol!

  Tussendoor zijn er jeugdleden gehuldigd omdat zij iets bijzonders betekenen voor de club of door hun inzet een voorbeeld zijn voor anderen. Jordy, Jasper en Timothy kregen een "Hart voor DVSA".
  Sven Kroeze werd gekozen als talent van het jaar. Zijn inzet voor de JO12 en het team op sleeptouw te nemen is een voorbeeld voor iedereen.  Natuurlijk werd de JO12 ook gehuldigd voor 2x een kampioenschap en het winnen van KNVB-beker, zij werden verwend met een prachtig shirt.
  Voor iedereen was er een heerlijk stuk taart en natuurlijk wat te drinken.

  Carole en Mark hebben aangegeven hun werkzaamheden voor de jeugdcommissie te willen stoppen.  We willen hen heel hartelijk danken voor alles wat zij de afgelopen jaren voor de jeugd hebben gedaan. Als blijk van waardering ontvingen zij een bos bloemen en een cadeaubon.

  Dan rest ons nog om alle vrijwilligers heel hartelijk te danken voor hun hulp. Zonder jullie is zo’n evenement niet mogelijk. Dank jullie wel!

  kijk hier voor de foto's