• Week van de Scheidsrechter


  Start week van de scheidsrechter bij DVSA!

  Dit jaar is er weer een "week van de scheidsrechter" georganiseerd door de KNVB.  Dit om de scheidsrechters in het zonnetje te zetten en bij de verenigingen meer mensen enthousiast te maken om scheidsrechter te worden.

  Ook bij DVSA is er zaterdag aandacht geschonken aan de groep scheidsrechters binnen de club. "Momenteel beschikt de vereniging over zo’n 30 stuks scheidsrechters. Eigenlijk niet genoeg omdat je altijd zit met wedstrijden die tegelijk vallen en mensen daardoor niet kunnen fluiten."

  De scheidsrechters die zaterdag moesten fluiten werden getrakteerd op een kop koffie met iets lekkers. Ook 2 oud-scheidsrechters waren hierbij aanwezig, zij konden de jonkies nog wel wat leuke verhalen vertellen.

  Binnenkort starten er ook weer trainingen voor scheidsrechters pupillen / spelbegeleiders en een cursus scheidsrechter groot veld. Deze worden in samenwerking met SVMM en HDS gegeven. Lijkt het jou ook leuk om bij zo’n mooi team van scheidsrechters aan te sluiten? Geef je dan op als club-scheidsrechter bij de bar / bestuurskamer of via info@dvsa.nl
  Wil je hier meer over weten? Dan kan je natuurlijk ook altijd even langslopen op een zaterdag in de bestuurskamer.