DVSA vs Eemboys

Ben jij er aanstaande zaterdag weer bij om DVSA aan te moedigen?

Aanstaande zaterdag staat ons vlaggenschip, onder leiding van hoofdtrainer William Bouman, voor een spannende confrontatie met het vlaggenschip van Eemboys.

DVSA wist afgelopen zaterdag niet te winnen van Aurora, maar wist het wel de hele wedstrijd spannend te houden. DVSA ging de rust in met een 1-0 achterstand, maar in de tweede helft had DVSA volop kans om de stand weer gelijk te trekken. Echter, het was Aurora dit de 2-0 maakte, waardoor DVSA alsnog met lege handen stond. Maar toch liet het ook zien dat er kansen zijn voor DVSA op de eerste overwinning van het seizoen en ook daarbij hebben wij jullie steun nodig.

Ook ditmaal wordt ons eerste team ondersteunt door een speler uit de jeugd! Deze week sluit Jesse Wever aan bij DVSA 1. Jesse zal William voorzien van tips in de voorbereiding en zal het team ondersteunen tijdens de rust. De bal van de pupil van de week wordt deze week gesponsord door Schildersbedrijf Robin Ritmeijer uit Amerongen!

We hopen jullie allemaal zaterdag op de Burgwal te zien. Jouw aanwezigheid is van onschatbare waarde! De aftrap is om 14.30 uur in Amerongen.