TIFO DVSA

TIFO DVSA is in 2009 ontstaan  vanuit een groepje enthousiaste jeugdspelers die, geïnspireerd door supporters van profclubs, het eerste elftal van DVSA positief wilden steunen. Tifo is afkomstig van het Italiaanse woord Tifosi, dat staat voor support en sfeer. Door middel van vlaggen, spandoeken en af en toe schitterende pyro werd de sfeer rondom wedstrijden van het Amerongse team verhoogt en groeide TIFO DVSA uit tot een begrip in Amerongen en omgeving!

Herstart
Ondanks verschillende succesvolle acties en ontzettend veel positieve reacties hebben we de afgelopen jaren in de anonimiteit gebivakkeerd, maar vanaf seizoen 2016/2017 zijn we weer helemaal terug! We hebben ons al laten zien tijdens verschillende wedstrijden zoals tegen de Musketiers. Met deze sfeeracties zetten we DVSA weer positief op de kaart en steunen wij met de hele club het eerste team. Daarnaast hebben wij nu ook onze eigen DJ-booth om de sfeer in de kantine te verhogen en zijn er nog veel meer leuke ideeën die uitgevoerd gaan worden.

Doelstellingen
TIFO DVSA concentreerden zich voorheen vooral op sfeeracties rondom het eerste elftal. Dit zullen we zeker blijven doen maar we gaan het wel wat breder aanpakken.

  • Het positief ondersteunen en verhogen van de sfeer bij wedstrijden eerste elftal van DVSA
  • Het vergroten van het saamhorigheidsgevoel onder alle betrokkenen bij DVSA
  • DVSA positief onder de aandacht brengen

Dit betekend dat we ons naast de sfeeracties ook gaan inzetten om de betrokkenheid en het saamhorigheidsgevoel te vergroten. Zo krijgt de jeugd de kans om penalty’s te nemen in de rust van wedstrijden van het eerste en wordt en fanatiek met vlaggen gezwaaid bij opkomst.  Hier zijn nog veel meer ideeën over en deze zullen in de loop van het seizoen bekend worden!

Steun
Uiteraard kunnen wij alle steun gebruiken bij het behalen van onze doelstellingen. Dit kan op vele manieren; door je zelf in te zetten, ideeën te delen, financiële ondersteuning of sponsoring. Laat het ons weten!
Je kan ons bereiken via: TIFO email

Natuurlijk kan je ook al onze activiteiten via FaceBook volgen.

Lid worden?

Voor € 25,00 per jaar steun je onze acties en krijg je 10% korting op de consumpties in de kantine!

Ga naar Vereniging –> lidmaatschap en geef je daar op voor de supportersclub

Uitschrijven?

Natuurlijk hopen we dat je zo lang mogelijk lid blijft van TIFO DVSA. Mocht je toch je lidmaatschap willen beeindigen dan doe je dat voor 1 juni per email aan: ledenadministratie@dvsa.nl

Zeg je je lidmaatschap na 1 juni op dan betaal je nog een jaar de contributie.