Fijne feestdagen

Langs deze weg wenst het bestuur van osv Amerongen al haar leden, supporters en sympathisanten een vreugdevolle kerstperiode en spetterend uiteinde van het jaar toe.

In 2023 hebben we wederom mogen momenten met elkaar mogen meemaken; leuke sportieve ontmoetingen, gezellige activiteiten en goede gesprekken aan de bar. Recent vierde we nog het kampioenschap van de JO13 van DVSA en zagen we de terugkeer van het senioren korfbal bij Hemur Enge.

We zien – tegen de stroom in – bij de korfbal behoorlijke groei qua ledenaantallen en zien we bij de voetbal een mooie basis ontstaan voor een goed en jong DVSA 1.

Natuurlijk kunnen wij het niet alleen en moeten we het zeker samen doen. We zijn ontzettend dankbaar voor het privilege om met zulke fantastische individuen te mogen samenwerken. Jullie maken niet alleen deel uit van onze sportvereniging, maar ook van onze uitgebreide sportfamilie.

De komende tijd hebben we nog meer in petto, dus we hopen jullie te ontmoeten op de volgende activiteiten: de nieuwsjaarsreceptie, de open voetbal-clinic en natuurlijk de ALV.

We hopen elkaar ook in 2024 weer te mogen ontmoeten op de Burgwal en Allemanswaard!

Het bestuur van osv Amerongen, DVSA, VVH & Hemur Enge
Rolf Hopman, Gert van Dalen, René van den Hengel & Jeroen Bode