Fijne feestdagen

Langs deze weg wenst het bestuur van osv Amerongen al haar leden, supporters en sympathisanten een vreugdevolle kerstperiode en spetterend uiteinde van het jaar toe.

Gelukkig hebben we elkaar in 2022 weer kunnen ontmoeten op de Burgwal, dit terwijl de vorige kerstgroet nog werd geschreven tijdens een lockdown. Voor ons als bestuur was het iedere keer een uitdaging om alle maatregelen weer op een rijtje te zetten, plannen te maken voor de teruglopende inkomsten en ook dit jaar kent weer haar uitdagingen, want we hebben te maken met snel stijgende kosten. Uitdagingen die we gezamenlijk het hoofd moeten bieden.

Het 2022e jaar van onze jaartelling kent ook hele mooie momenten bijvoorbeeld – tegen de stroom in – zien wij bij de korfbal behoorlijke groei qua ledenaantallen en zien we bij de voetbal een mooie basis ontstaan voor een goed en jong DVSA 1.

Natuurlijk kunnen wij het niet alleen en moeten we het zeker samen doen. We zijn dankbaar voor iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor onze sporten.

We hopen elkaar ook in 2023 weer te mogen ontmoeten op de Burgwal en Allemanswaard!

Fijne kerstdagen een heel gezond en sportief 2023 toegewenst!

Het bestuur van osv Amerongen
www.osvamerongen.nl